|

Uusi vuosi, uudet kujeet jne.

Uusi vuosi, uudet kujeet jne.

Tervehdys ja oikein hyvää uutta vuotta kaikille!

Viimeisestä kirjoituksesta alkaa olla pitkä aika ja ajattelimme että vuoden vaihteessa jotain olisi hyvä laittaa tännekkin. Toki olemme melko tasaiseen tahtiin tehneet päivityksiä some-kanavilla, mutta kun tämmöinen vaihtoehto täällä on niin käytetään nyt kaikkia kanavia!

Ajatuksissa siis jo loppuvuodesta asti ollut että huhhuh kun oli näin lievästi sanottuna mielenkiintoinen vuosi. Enempiä sormia osoittamatta olemme vuoden 2020 keväästä siirtyneet täysin verkkomyyntiin, joka on ollut haastavaa. Kuulimme paljon kommentteja "pakkolomasta" ja vapaasta karanteenien ynnä muiden yhteydessä, mutta meillä tämmöistä ei näkynyt. Glimmering Deepin selviytymisen kannalta oli erityisen tärkeää että aloitimme rankat (suorastaan drastiset) toimet välittömästi. Verkkoon siirtyminen tarkoitti tietysti sitä, että meidän oli kehitettävä verkkokauppaamme. Pitkien päivien, viikkojen ja kuukausien työn takia verkkokaupassamme on nykyään noin kaksi ja puoli TUHATTA tuotetta. Koruja ja kortteja on siis tehty ja niiden nakuttaminen verkkokauppaan on aiheuttanut monta päänsärkyä kuluneen vuoden aikana, mutta se on ehdottomasti ollut sen arvoista!

Keväästä eteenpäin liikkuen olimme hyvin pettyneitä kun yksitellen jokainen tapahtuma joihin meidän oli tarkoitus osallistua peruuntui. Ne harvat jotka uskallettiin pitää olivat taas meille liian suuria riskejä. Pysyimme siis kotona työskennellen verkkokaupan kimpussa. Saimme kuitenkin paljon aikaiseksi myös yhteistyökumppaneiden osalta. Olemme olleet yhteyksissä uusien mallien ja ihmisten kanssa, vaikka kasvotusten tuli harvaa ikinä nähtyä. Tulokset kuitenkin puhuvat puolestaan ja olemme saaneet aivan mahtavia kuvia käyttöömme! Postauksen pääkuvana käytetty näistä yhtä. :) Kyseessä on Anssi Leppäsen ottama kuva ja mallina @jaakkolasatu. Alla oleva kuva taas on @juhjo :n kuva ja mallina @primalflame. 


Tässä nyt vain pari esimerkkiä vuoden sadosta. :) Haluaisimme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ja tietysti asiakkaita tuesta ja hyvästä yhteistyöstä! Katseemme kuitenkin siirtyy aina vain eteenpäin ja kohti toivottavasti parempaa vuotta meille kaikille. Vaikka tulevaa on tässä vaiheessa vaikea ennustaa, olemme ainakin Miss Plus koot Jyväskylän virallinen koruyhteistyökumppani ja Pin-up Petrols -kilpailussa mukana koruillamme. Odotamme näitä suuresti! :) Olemme siirtäneet tiettyjen tapahtumien maksut suoraan tälle vuodelle siinä toivossa, että pääsisimme osallistumaan. Yksi näistä on Hämeen keskiaika -festivaalit! Odotamme tietysti uutisia ja säännöksiä aiheesta ennen kuin uskallamme julkaista mitään tarkkaa, mutta ilmoitamme HETI kun tiedämme osallistuvamme tapahtumaan kuin tapahtumaan. Festareita odotamme koko perheen kesken innolla! Toivotaan että toteutuvat. :)

Uusia ideoita on jo päät täynnä ja paljon kaikkea kivaa luvassa! 


Kiitokset vielä kaikille! Seuratkaa meitä somessa ja verkkosivuilla niin pidetään teidät ajan tasalla! :) 


Kuva: @sulanderphoto

Comments

Sign in in order to write a comment

New
Frozen star earrings
19,00 €
New
Dog cookie cutter
4,50 €
New
Christmas Card Steampunk train
New
Flower Christmas card
6,00 €
New
Vintage children Christmas card
New
Bunnie christmas card
6,00 €
New
Viking warrior christmas card
6,00 €
New
Bird christmas card
6,00 €
New
Bird christmas card
6,00 €
New
Deer Christmas card
6,00 €
New
Bird Christmas card
6,00 €
New
Skull Christmas card
6,00 €
New
Vintage angels Christmas card
6,00 €
New
Witch christmas card
6,00 €
New
Wooden errings bear bind rune
25,00 €
New
Moon earrings
24,00 €
New
Chocolate bar card with angel
10,00 €
New
Deer christmas chocolate bar card
New
Fox christmas chocolate bar card
New
Dog Christmas chocolate bar card
New
Wooden necklace bear bind rune
Wooden necklace bear bind rune
35,00 €
New
Wooden necklace raven talons
35,00 €
New
Raven talons earrings
25,00 €
New
Chocolate bar card with flower
10,00 €
New
Porcelaine gingerbread earrings
15,00 €
New
Pentagram cookie cutter
5,50 €